Komfort ombord

Nettbuss Bus4You - Bekvämaste resan till bästa pris!

Att resa med oss innebär att du är snäll både mot din plånbok och mot miljön. Läsa, jobba, njuta, fika, sova, se på film, surfa... Vi erbjuder dig bussresor till högsta komfort med två komfortklasser;  plus och ekonomi. I plus finns stora och sköna skinnfåtöljer, med WiFi (4G) och eluttag (220V/USB) vid varje säte kan du som gäst arbeta, surfa eller bara koppla av. Vi erbjuder möjlighet att reservera en särskild sittplats. Kanske vill du sitta ensam och arbeta ostört, kanske vill du sitta långt fram vid fönstret, eller kanske vill du och ditt resesällskap vara säkra på att sitta bredvid varandra.

 

Nettbuss express - Vill du åka billigare får du cykla!

När du reser med Nettbuss express kan du avslappnat och säkert komma fram till din destination, billigt och smidigt. På Nettbuss express är det främst trafiksäkerhet, och i andra hand priset som är det viktigaste för oss. Vi vill erbjuda våra gäster priser som upplevs som de lägsta på marknaden, utan att för den delen tumma på kvalitén. Vi erbjuder internet* och eluttag** ombord. Vi anpassar vår trafik genom att öka utbudet när många vill resa. Vi vet att kvalitét är viktigt och vi har därför med omsorg valt ut våra samarbetspartners. All information om faciliteter ombord syns i bokningsflödet och på biljetten. Nettbuss express har komfortnivå ekonomi.

*Wifi-symbolen visar då det finns gratis WiFi ombord
**Symbolen för eluttag visas då det finns 220V och eller USB-uttag ombord.

 eco plus bildrad.png

Platsbokning

2018-01-16 09:35:48

Reser du med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express kan du boka din favoritplats. Kanske du vill sitta längst fram, längst bak eller vid fönstret? Eller vara säker på sitta tillsammans med ditt resesällskap. Platsbokning görs i samband med biljettbokningen.  Läs mer »