Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Biljetter

Vi säljer inte biljetter ombord med undantag för linjen Västerås-Arlanda flygplats. Biljetter kan köpas via nettbuss.se, via 0771-151515 eller via våra återförsäljare. Ska du resa sträckan Västerås - Arlanda flygplats går det bra att köpa biljett av föraren. Det kostar 20 kronor extra utöver biljettens ursprungliga pris (det som återfinns på nettbuss.se).

Det är alltid billigast att köpa biljett via vår webbsida, www.nettbuss.se

Biljetter för Nettbuss Bus4You och Nettbuss express är inte personliga. Du kan alltså köpa biljett för någon annan som ska resa. Det viktiga är att den som reser har biljetten. Den som reser ska kunna styrka sin ålder och rätt till rabatt, om exempelvis en ungdom- eller studentbiljett köpts.

Det räcker med att ange biljettnumret för föraren. Det finner du under QR-koden på biljetten. Du kan även få hjälp med utskrift av biljetten på våra försäljningsställen.

Vänligen kontakta kundtjänst så hjälper vi dig. Vi nås på 0771-151515. Du kan även vända dig till din närmsta återförsäljare.

Biljetten gäller endast till den avgångstid som biljetten köpts till.

Vi stannar endast på de hållplatser som anges i vår tidtabell och biljetten gäller endast till den sträcka som biljetten köpts för

Ja, bussen kan bli fullbokad och vi rekommenderar att köpa biljetten i god tid.

Vi säljer endast deras biljetter i våra kanaler. Dessa transportörer har sina egna bussar, egna förare, egna kategorier för rabatterad resa, egna resevillkor mm. Dock gäller våra regler för själva biljetten (såsom köp, betalningsalternativ, bekräftelse, avbokning, ångerrätt etc).