Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resor i första klass!

Nettbuss Bus4You erbjuder högsta komfort

Att resa med buss är riktigt schysst på alla sätt! Nettbuss Bus4You erbjuder lyxiga bussar med sköna fåtöljer, stort benutrymme, gratis WiFi och eluttag. Vi erbjuder två komfortnivåer; plus (1:a klass) är för dig som sätter komfort allra högst och ekonomi (2:a klass) är för dig som vill åt våra allra billigaste resor. I komfortnivå plus finns en rad med singel-säten och en rad med dubbelsäten. Det innebär att du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt resesällskap. 

Alla våra Bus4You-bussar är toppmoderna och vi sätter alltid trafiksäkerheten först. Resor med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. När du reser med Nettbuss Bus4You kommer du fram både i form och i tid. Vår punktlighet uppgår till 98%. 

 

Nettbuss Bus4You. Bild interiört med sköna, breda fåtöljer i skinn.

 

Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder, och har haft det under de nio senaste åren i rad, enligt mätningar gjorda av Svenskt kvalitetsindex.  Undersökningarna som SKI gör, mäter image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet och lojalitet och här får vi höga betyg.

Nettbuss Bus4You har Sveriges näst nöjdaste kunder sett till alla branscher. Svenskt kvalitetsindex egen branschrapport ”Sverigekollen 2017” har sammanfattat kundnöjdheten i elva olika branscher inom Sverige; bank, försäkring, energi, mobiloperatörer, streaming, myndigheter, tandvård, persontransport, fastighetsmäklare, revision och bemanning. Rapporten lyfter att företag och organisationer som tar sina kunders behov och beteenden på allvar och som snabbt kan anpassa sig till nya förutsättningar är de som når högst kundnöjdhet. 

Nettbuss Bus4You har även blivit utsett till ett Superföretag av Veckans Affärer eftersom vi klarat deras högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.